Bij de diensten Bij de diensten

'Online' kerkdienst zondag 29 maart 2020

Op zaterdagmiddag 28 maart zal er een dienst worden opgenomen vanuit een verder lege Ichthuskerk. Er zijn dan maar een paar mensen aanwezig, waaronder dominee W. Feenstra en kerkelijk werker M. Swart-Andela.

De dienst kan op zondagmorgen (of later op zondag of later in de week) beluisterd worden via www.kerkomroep.nl, aanklikken provincie Groningen, dan Oldekerk opzoeken en zaterdag 28 maart aanklikken.

Lukt het niet om op zondagmorgen om 9.30 uur verbinding te krijgen met Kerkomroep? Probeer het dan op een later tijdstip (op zondag of later in de week) nogmaals!

www.kerkomroep.nl

datum en tijdstip 15-07-2020 om 10:00