Bij de diensten Bij de diensten

In de komende tijd luisteren via Kerkomroep

Sinds zondag 29 maart jl. wordt er wekelijks op zondagmorgen een 'online' kerkdienst uitgezonden via www.kerkomroep.nl.

De Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil volgt hiermee het advies op van het moderamen van de Protestantse Kerk welke adviseert om tot 1 juni 2020 uitsluitend online kerkdiensten te verzorgen. En daarbij alleen samen te komen met de mensen die noodzakelijkerwijs aanwezig moeten zijn. Hierbij wordt de anderhalve meter afstand maatregel van het RIVM in acht genomen.

Lukt het niet om op zondagmorgen om 9.30 uur verbinding te krijgen met Kerkomroep? Probeer het dan op een later tijdstip (op zondag of later in de week) nogmaals!

www.kerkomroep.nl

datum en tijdstip 27-05-2020 om 10:00