PKN
Welkom op de website van de Prot. Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil
 
Privacy-beleid Privacy-beleid
Privacy-beleid Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil


Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Iedere organisatie binnen de Europese Unie moet voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Dit heeft ook gevolgen voor onze kerkelijke gemeente. Het is goed en belangrijk om zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens van leden en bezoekers van onze kerkelijke gemeente. Tijdens de gemeentevergadering op zondag 25 november 2018 heeft de kerkenraad de aanwezigen geïnformeerd over het privacy-beleid van de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil (PG NOFE). Afgesproken is toen om iedereen per brief te informeren over het privacy-beleid en daartoe heeft u bij de Actie Kerkbalans een brief ontvangen die verwijst naar de documenten op de website (of in de kerkapp).

Wilt u de instemmingsverklaring die u heeft ontvangen invullen en deze ingevuld en ondertekend retourneren in de envelop van Actie Kerkbalans?

NB: Het is de bedoeling dat elke volwassene (persoon van 18 jaar en ouder) de instemmingsverklaring ingevuld retourneert. Op één formulier kunnen meerdere personen (onder elkaar) de verklaring invullen en ondertekenen. Daarnaast dient voor alle kinderen tot 18 jaar een instemmingsverklaring ingevuld te worden door één van de ouders/verzorgers (bij meerdere minderjarigen op 1 adres volstaat 1 verklaring). Mocht u meer verklaringen nodig hebben? Deze zijn opvraagbaar bij ondergetekende of te downloaden via één van de bijgevoegde documenten.

We hopen dat u allen de instemmingsverklaring invult en we als PG NOFE de privacy binnen onze kerkelijke gemeente kunnen waarborgen. Zonder het bijhouden en gebruiken van persoonlijke gegevens kunnen we als gemeente niet functioneren, maar daarbij willen we wel AVG-proof te werk gaan.

Met vriendelijke groet,

namens de kerkenraad

Christel Renkema-Blok (scriba Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil)

coördinator gegevensbescherming

link naar document Privacy-statement
link naar document Bewaartermijnen
link naar document Inforformulier privacy
terug
 
 

Inloggen


AFGELAST - Inloop in de Zaaier
datum en tijdstip 21-10-2020 om 10:00
meer details

Kopij inleveren Kerksein (november-nummer tot 10 dec.)
datum en tijdstip 22-10-2020 om
meer details

Praisedienst Ichthuskerk
datum en tijdstip 25-10-2020 om 10.30

  meer details

Collectemunten
datum en tijdstip 26-10-2020 om 19:00
meer details

Gebedsavond
datum en tijdstip 26-10-2020 om 19:00
meer details

(Extra) Vergadering kerkenraad
datum en tijdstip 26-10-2020 om 20:00
meer details

 
Inloggen voor leden
Om toegang te krijgen tot "kerksein digitaal" dient u als lid in te loggen.
Inloggegevens kunt u aanvragen bij dhr. H. Agema. Vervolgens kunt u inloggen en verschijnt het menu "kerksein digitaal" in het menu aan de linker kant.
 
Contact website
Heeft u vragen of suggesties betreffende de website, klik dan op onderstaande afbeelding en stuur een e-mail:

 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.