PKN
Welkom op de website van de Prot. Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil
 
Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Het seizoen is weer achter de rug, zo dus ook weer even rust voor club/catechisatie leiding. Er is weer een heel seizoen volop gebruik gemaakt door de jongeren, van het aanbod bij onze kerk. Gelukkig wilden ook afgelopen seizoen voldoende leiding zich hiervoor inzetten. Je zal ze maar bij je krijgen, een horde pubers die (soms) lastig in toom te houden zijn. Probeer er nog maar eens wat van te maken. Soms, gepaard met veel kunst en vliegwerk van de leiding, is er toch weer heel wat goed / zinvols geweest dit jaar. Ook onze jongere blijven massaal komen, dat is toch een heel goed teken !! Al moet de leiding soms streng zijn ,om het nog een beetje ordelijk te laten verlopen, ze hebben het maar weer gepresteerd. Bedankt daarvoor !!!!

De één zet zich hiervoor al jaren in………de ander misschien wat minder lang……en dan is er een tijd van komen en een tijd van gaan. De topper is wel Harry, die ruim 20 jaar zijn plek graag aan iemand anders doorgeeft. Maar ook de anderen leiding die plaats maken voor nieuw bloed……….nogmaals bedankt !!!

Het is fijn dat het bij ons nog vanzelfsprekend is om aan club/ catechisatie deel te kunnen nemen. In gesprek blijven over geloof en leven is, denk ik , heel belangrijk. We hoeven ons ook niet allemaal 20 jaar achter elkaar in te zetten, maar af en toe je een seizoen als leiding in te zetten, kan geen kwaad. Het levert een hoop goeds op. Kijk maar naar afgelopen clubweekend. Onze jongeren zijn met ruim 80 personen op kamp geweest, waar zie je dat nog om ons heen ? (Om mee te mogen moeten jongeren wel het hele seizoen actief deelnemen aan de club). Hier kunnen we trots op zijn.
Leiding; Nogmaals bedankt voor jullie inzet en geniet van je welverdiende vakantie. En voor het komende seizoen; weer voldoende man(-vrouw)kracht om onze jeugd bij te staan.

Een tevreden ouder

terug
 
 

Inloggen


AFGELAST - Inloop in de Zaaier
datum en tijdstip 30-09-2020 om 10:00
meer details

Verschijning Kerksein oktober
datum en tijdstip 30-09-2020 om 18:30
meer details

Oud papier
datum en tijdstip 03-10-2020 om 09:00
meer details

Vergadering moderamen
datum en tijdstip 05-10-2020 om 20:00
meer details

Vergadering kerkenraad
datum en tijdstip 19-10-2020 om 20:00
meer details

Oud papier
datum en tijdstip 07-11-2020 om 09:00
meer details

 
Inloggen voor leden
Om toegang te krijgen tot "kerksein digitaal" dient u als lid in te loggen.
Inloggegevens kunt u aanvragen bij dhr. H. Agema. Vervolgens kunt u inloggen en verschijnt het menu "kerksein digitaal" in het menu aan de linker kant.
 
Contact website
Heeft u vragen of suggesties betreffende de website, klik dan op onderstaande afbeelding en stuur een e-mail:

 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.