Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.

Het seizoen is weer achter de rug, zo dus ook weer even rust voor club/catechisatie leiding. Er is weer een heel seizoen volop gebruik gemaakt door de jongeren, van het aanbod bij onze kerk. Gelukkig wilden ook afgelopen seizoen voldoende leiding zich hiervoor inzetten. Je zal ze maar bij je krijgen, een horde pubers die (soms) lastig in toom te houden zijn. Probeer er nog maar eens wat van te maken. Soms, gepaard met veel kunst en vliegwerk van de leiding, is er toch weer heel wat goed / zinvols geweest dit jaar. Ook onze jongere blijven massaal komen, dat is toch een heel goed teken !! Al moet de leiding soms streng zijn ,om het nog een beetje ordelijk te laten verlopen, ze hebben het maar weer gepresteerd. Bedankt daarvoor !!!!

De één zet zich hiervoor al jaren in………de ander misschien wat minder lang……en dan is er een tijd van komen en een tijd van gaan. De topper is wel Harry, die ruim 20 jaar zijn plek graag aan iemand anders doorgeeft. Maar ook de anderen leiding die plaats maken voor nieuw bloed……….nogmaals bedankt !!!

Het is fijn dat het bij ons nog vanzelfsprekend is om aan club/ catechisatie deel te kunnen nemen. In gesprek blijven over geloof en leven is, denk ik , heel belangrijk. We hoeven ons ook niet allemaal 20 jaar achter elkaar in te zetten, maar af en toe je een seizoen als leiding in te zetten, kan geen kwaad. Het levert een hoop goeds op. Kijk maar naar afgelopen clubweekend. Onze jongeren zijn met ruim 80 personen op kamp geweest, waar zie je dat nog om ons heen ? (Om mee te mogen moeten jongeren wel het hele seizoen actief deelnemen aan de club). Hier kunnen we trots op zijn.
Leiding; Nogmaals bedankt voor jullie inzet en geniet van je welverdiende vakantie. En voor het komende seizoen; weer voldoende man(-vrouw)kracht om onze jeugd bij te staan.

Een tevreden ouder

datum en tijdstip 17-07-2019 om 10:00