Gemeente Groei Groep start 22 september 2020 Gemeente Groei Groep start 22 september 2020

De Gemeente Groei Groep (GGG) is een groep van mensen die elke veertien dagen samenkomen in de huiskamer van een gastgezin.
We gaan samen in gesprek over de bijbel en het christelijke geloof, over de kerk en samenleving, over elkaars lief en leed.
We zingen en we bidden.
Het onderwerp voor het komende seizoen is nog niet bekend. Dat gaan we op de eerste avond bespreken.
Iedereen die mee wil doen aan de ‘gezamenlijke zoektocht’ van de GGG is van harte uitgenodigd.

De eerste avond is op dinsdag 22 september 2020. Best wel even spannend!
Normaal komen we samen in een huiskamer, maar door de corona maatregelen wijken we uit naar 'Ons Centrum'. Hier kunnen we de voorgeschreven onderlinge afstand van 1,5 meter houden.
De avond begint om 20.00 uur en je bent van harte uitgenodigd.

Informatie:  Jaap en Janke Wieringa, tel. 0594-505838
                      e-mail: jaapjankewieringa@online.nl

datum en tijdstip 21-10-2020 om 10:00

Kopij inleveren Kerksein (november-nummer tot 10 dec.)
datum en tijdstip 22-10-2020 om

Praisedienst Ichthuskerk