Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Hallo jongelui Hallo jongelui

Het is alweer bijna mei. Dat betekent dat je nog een paar maanden je hoofd goed bij je schoolwerk moet houden. In de laatste periode voor de zomervakantie moet er altijd nog heel veel gebeuren.

Een aantal van jullie zit waarschijnlijk op dit moment al in de eindexamens. Een tijd van nog even flink leren en je beste beentje voor zetten. Een spannende tijd voor jullie, én voor jullie ouders.
De één zal het allemaal gemakkelijker afgaan dan de ander, maar het blijft een spannende en speciale tijd.

We willen alle jongeren voor de komende periode heel veel sterkte en succes toewensen.
We hopen dat jullie inspanningen uiteindelijk beloond worden met een diploma of de overgang naar het volgende schooljaar!

We wensen jullie allemaal heel veel succes toe!

De jeugdouderlingen,

Martin van der Schors