Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Hallo Tieners Hallo Tieners

Hallo tieners,

De vakantie zit er al bijna op. Het zal dan ook niet lang meer duren voor de activiteiten, zoals catechisatie/club e.d. weer van start gaan.
Dit jaar hebben de brugklassers catechisatie in “Ons Centrum” van Ds. Wybe Feenstra. Voor de andere groepen wordt er catechisatie gegeven door gemeenteleden.

Diegenen die naar de brugklas gaan en degenen die vorig jaar catechisatie bezochten, krijgen binnenkort een berichtje van één van de jeugdouderlingen. (voor het startweekend).

Is dit niet het geval en wil/kun je komend seizoen wel (weer) meedoen, graag even een belletje/mailtje naar Foekje Hummel.
Tel. 502562 / e-mail.

We willen graag inventariseren hoeveel jongeren hiervoor belangstelling hebben.Informatie over de clubavonden ontvangen jullie nog.
Heb je nog vragen/opmerkingen, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Groeten de Jeugdouderlingen

Martin vd Schors
Ytsen Deuling
Hanneke Kazemier