Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Jopclub Jopclub

Zip Your Lip

Vecht mee tegen de honger
Dat elke dag goed eten niet voor iedereen is weggelegd weten we, maar kunnen we ook voelen hoe dat is?
Dit jaar doen we als jeugd weer mee met de actie Zip Your Lip. Dit jaar komen we in actie voor kinderen in Angola, Lesotho en Zimbabwe. Zij gaan elke dag met honger naar bed en zijn zwaar ondervoed.
We gaan dus 24 uur lang niet eten en laten ons hiervoor sponsoren. Naast de gezamenlijke honger gaan we ook leuke dingen samen doen om deze 24 uur vooral gezellig te maken.
Bijkomend voordeel is dat je meteen weer klaar bent voor de zomer en je bikini weer perfect past.
DUS DOE MEE OF SPONSOR ONS OP 17/18 JUNI

Geef je online op via onderstaande link

Sponsor ons via onderstaande formulier

datum en tijdstip 17-07-2019 om 10:00