Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

kampweekend 2019
Kampweekend AMELAND
KAMPWEEKEND

Kampeerboerderij "High Chaperral" in de buurt van Nes (klik hier voor meer informatie)

Wanneer gaan we weg?
·         Vertrek vrijdag 12 april om 17.45 uur (Boot vertrekt om 19:00 uur)
·         Aankomst Holwerd zondag 14 April om +/- 15.00 uur

Wat moet mee?
Dekbedovertrek, kussensloop en hoeslaken voor om het matras. Ook graag een theedoek meenemen.

Hoe kan ik betalen?
De kosten voor het kampweekend bedragen € 30,00 p.p.
Het geld kan worden overgemaakt op rekening NL95 RABO 0323 7151 84 (Geref. Kerk Oldekerk), onder vermelding van de naam van de kinderen waarvoor wordt betaald.

Graag melden bij de leiding wanneer er bijzonderheden zijn zoals allergieën/medicijnen.

OPGEVEN VOOR KAMPWEEKND? (klik hier)

datum en tijdstip 22-05-2019 om 10:00