Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Kinderoppas Kinderoppas

Voor degenen die het nog niet wisten: er is ook een mogelijkheid om uw kind naar de kinderoppas te brengen als er dienst is in de Liudgerkerk. Wilt u daar gebruik van maken, dan graag uiterlijk zaterdagavond voorafgaand aan die zondag een telefoontje naar de coördinator van de kinderoppas: Mariska Eilander 0594-529905.
Zij zorgt er dan voor dat er zondagmorgen tijdens de 2e dienst oppas aanwezig is in het Groene Kruis gebouw naast De Rotonde.

datum en tijdstip 22-05-2019 om 10:00