Kerstcollecte 2020 - Geef Licht (Kerk in Actie) Kerstcollecte 2020 - Geef Licht (Kerk in Actie)

25 december 2020 - Kerstcollecte - 'Geef Licht' (Kerk in Actie)
Natte tenten, onvoldoende sanitair en te weinig eten… Zo wachten duizenden bange kinderen in Griekse vluchtelingenkampen op de winter die komt. De situatie in de vluchtelingenkampen is mensonwaardig. Veel mensen bivakkeren noodgedwongen in fragiele, zelfgemaakte bouwsels die wegwaaien als er veel wind staat. Medische zorg is er nauwelijks, ook niet voor zwangeren, pasgeboren baby’s en chronische zieken. Er is geen hulp voor getraumatiseerden. Het is er onveilig en er is veel geweld tussen verschillende bevolkingsgroepen.
Via partnerorganisaties helpt Kerk in Actie vluchtelingen in Griekenland. Bij aankomst worden ze welkom geheten, krijgen ze voedsel en water en een pakketje kleding. Ook krijgen ze informatie over hun procedure en hulp bij het aanvragen van documenten. Kinderen krijgen les op een veilige plek buiten het kamp. Waar mogelijk worden vluchtelingen geholpen naar een betere plek.

Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken?
Hartelijk dank!

Meer info vindt u/jij hieronder (door op de diverse links te klikken):
Collecteflyer Kerstcollecte 'Geef Licht'
Website Kerk in Actie - Kerstcollecte 'Geef Licht' (incl. filmpje)

U kunt uw bijdrage voor de
Kerstcollecte - Kerk in Actie 'Geef Licht'
overmaken naar: NL62RABO0323711316