Nieuws vanuit de Activiteitencommissie (Jeugd) (10-04-2020) Nieuws vanuit de Activiteitencommissie (Jeugd) (10-04-2020)

Kampweekend
Het kampweekend gaat dit jaar helaas niet door. Het lag al in de verwachting, maar toch is het erg jammer dat we niet gezamenlijk op kamp kunnen. Het weekend hebben we inmiddels verplaatst naar het volgende jaar. We hopen dat we het seizoen nog wel kunnen afsluiten samen met de jeugd, door iets leuks samen te gaan doen.

WC-papier-actie
Ook hebben we nog veel WC-papier liggen voor onze verkoopactie, welke we nu nog niet hebben kunnen verkopen. Gelukkig vergaat wc-papier niet, zodra het kan proberen we deze actie alsnog te houden.

Met vriendelijke groet,
Alan Been (06 4152 4211 / alanbeen@gmail.com)

datum en tijdstip 12-08-2020 om 10:00

'Online' tentdienst