Kinderdienst 19 april 2020 (OPROEP) Kinderdienst 19 april 2020 (OPROEP)

Lieve jongens en meisjes

Zondag 19 april 2020 staat er een kinderdienst op de planning! Die kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, ook al is het op een andere manier dan hoe we het normaal gesproken zouden doen!
We willen jullie vragen voor donderdag 17 april je leukste en mooiste liedjes, versjes of gebeden aan ons door te geven. Wij gaan er dan voor zorgen dat hier een PowerPoint bij gemaakt wordt zodat je thuis via de kerkomroep lekker mee kunt zingen en luisteren! Je mag je ideeën mailen naar dianevanbeusekom89@gmail.com.

We hebben ook nog een aantal tips voor je!

• Je kunt op www.creatiefkinderwerk.nl iedere dag naar de Henkie show kijken. In de grote Henkie show staat iedere dag een Bijbelverhaal centraal en er staan leuke verwerkingen bij!
  • Op www.coronaviering.nl kun je meekijken naar een paasviering voor scholen, dit is gemaakt in samenwerking met PKN Nederland, Marcel Zimmer, Matthijs Vlaardingerbroek en meer!

Groetjes van de gezinsdienstcommissie

datum en tijdstip 27-05-2020 om 10:00