Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

PUBLICATIE FUSIESTUKKEN PUBLICATIE FUSIESTUKKEN

De voorgenomen fusie van de Gereformeerde Kerk van Enumatil en de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan zal op korte termijn middels onderstaande advertentie in het Dagblad van het Noorden bekend gemaakt worden:

Conform artikel 5 van de Generale regeling fusie en splitsing maken de kerkenraden van de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan en de Gereformeerde Kerk te Enumatil bekend, dat zij voornemens zijn om per 1-7-2016 te fuseren tot de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil. Het voorstel tot vereniging en de vastgestelde jaarrekeningen 2014 van beide gemeenten en van de diaconieën liggen ter inzage bij dhr. A. Huisman, Smidshornerweg 35 te Niekerk en bij dhr. A. Vink, Admiraal Helfrichstraat 20 te Zuidhorn. Eventuele schuldeisers van de samen te voegen gemeenten c.q. diaconieën kunnen tot een maand na datum van deze publicatie schriftelijk bezwaar indienen bij de classicale vergadering: Protestantse Classis Westerkwartier W.C. De Withstraat 8 9801 GA Zuidhorn. Hierbij moet vermeld worden waarom de verhaalpositie door de samenvoeging wordt benadeeld. Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij dhr. Huisman, Smidshornerweg 35 te Niekerk (0594-503152) en bij dhr. Vink, Admiraal Helfrichstraat 20 te Zuidhorn (06-10728460). De fusiestukken zijn gepubliceerd op de website www.pkn-nof.nl.

De fusiestukken, welke besproken zijn tijdens de gemeentevergadering van 13 maart jl. kunnen op afspraak ingezien worden bij dhr. A. Huisman, Smidshornerweg 35 te Niekerk (0594-503152) of bij dhr. A. Vink, Admiraal Helfrichstraat 20 te Zuidhorn (06-10728460).

De fusiestukken kunt u vinden op de pagina Fusiestukken (In het menu links te vinden).

Kerkdienst Liudgerkerk
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9:30

datum en tijdstip 20-11-2019 om 10:00

datum en tijdstip 24-11-2019 om 9:30