PKN
Welkom op de website van de Prot. Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil
 
PUBLICATIE FUSIESTUKKEN PUBLICATIE FUSIESTUKKEN

De voorgenomen fusie van de Gereformeerde Kerk van Enumatil en de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan zal op korte termijn middels onderstaande advertentie in het Dagblad van het Noorden bekend gemaakt worden:

Conform artikel 5 van de Generale regeling fusie en splitsing maken de kerkenraden van de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan en de Gereformeerde Kerk te Enumatil bekend, dat zij voornemens zijn om per 1-7-2016 te fuseren tot de Protestantse Gemeente Niekerk-Oldekerk-Faan-Enumatil. Het voorstel tot vereniging en de vastgestelde jaarrekeningen 2014 van beide gemeenten en van de diaconieën liggen ter inzage bij dhr. A. Huisman, Smidshornerweg 35 te Niekerk en bij dhr. A. Vink, Admiraal Helfrichstraat 20 te Zuidhorn. Eventuele schuldeisers van de samen te voegen gemeenten c.q. diaconieën kunnen tot een maand na datum van deze publicatie schriftelijk bezwaar indienen bij de classicale vergadering: Protestantse Classis Westerkwartier W.C. De Withstraat 8 9801 GA Zuidhorn. Hierbij moet vermeld worden waarom de verhaalpositie door de samenvoeging wordt benadeeld. Nadere inlichtingen kunnen worden verkregen bij dhr. Huisman, Smidshornerweg 35 te Niekerk (0594-503152) en bij dhr. Vink, Admiraal Helfrichstraat 20 te Zuidhorn (06-10728460). De fusiestukken zijn gepubliceerd op de website www.pkn-nof.nl.

De fusiestukken, welke besproken zijn tijdens de gemeentevergadering van 13 maart jl. kunnen op afspraak ingezien worden bij dhr. A. Huisman, Smidshornerweg 35 te Niekerk (0594-503152) of bij dhr. A. Vink, Admiraal Helfrichstraat 20 te Zuidhorn (06-10728460).

De fusiestukken kunt u vinden op de pagina Fusiestukken (In het menu links te vinden).

terug
 
 

Inloggen


AFGELAST - Inloop in de Zaaier
datum en tijdstip 15-07-2020 om 10:00
meer details

'Online' Doopdienst Ichthuskerk
datum en tijdstip 19-07-2020 om 9.30

  meer details

'Online' Kerkdienst Liudgerkerk
datum en tijdstip 26-07-2020 om 9.30
meer details

 
Inloggen voor leden
Om toegang te krijgen tot "kerksein digitaal" dient u als lid in te loggen.
Inloggegevens kunt u aanvragen bij dhr. H. Agema. Vervolgens kunt u inloggen en verschijnt het menu "kerksein digitaal" in het menu aan de linker kant.
 
Contact website
Heeft u vragen of suggesties betreffende de website, klik dan op onderstaande afbeelding en stuur een e-mail:

 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.