Mogelijkheid van een Emmaüswandeling, op een zelfgekozen moment! Mogelijkheid van een Emmaüswandeling, op een zelfgekozen moment!

De mogelijkheid van een  Emmaüswandeling, op een zelfgekozen moment!

Op de avond vóór Hemelvaartsdag, woensdag 20 mei, is er een stiltewandeling gehouden.
In verband met de Coronamaatregelen hebben we niet in een groep gewandeld, zoals we dat gewend zijn.
We hebben er een 'Emmaüswandeling' van gemaakt: twee-aan-twee op eigen gelegenheid wandelen en met elkaar praten. In deze tijd natuurlijk op anderhalve meter afstand van elkaar!

De bedoeling van deze wandeling is om beurtelings iets te vertellen over jezelf en wat er in je leeft. Soms kom je er dan - zoals de Emmaüsgangers uit Lucas 24:13-35 – achteraf achter dat God zelf als ‘onvermoede derde’ aanwezig was bij deze wandeling.
Zo'n Emmaüswandeling kan natuurlijk op allerlei momenten gemaakt worden.

Wie belangstelling heeft, kan de informatie en gespreksvragen vinden en downloaden door op de link hierna te klikken: stiltewandeling in corona-tijd mei 2020

Het is ook mogelijk om een papier op te vragen bij Corinne Kat
(0594-502510; e-mail c.a.kat@hotmail.com).
Dus: zoek een wandelmaatje – dat kan ook een van ons of dominee Feenstra zijn!
Bel gerust: 0594-502510! - vraag het papier op en maak een Emmaüswandeling op de tijd die jullie samen schikt!

Anneke Folkerts, Corinne Kat, Miente Pietersma, Neeltje Haitsma

datum en tijdstip 12-08-2020 om 10:00