Welkom op de website van de PKN Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Veertigdagentijd Veertigdagentijd
Vanaf Aswoensdag 6 maart 2019 gaan we op weg naar Pasen. De voorbereidingstijd op het Paasfeest wordt veertigdagentijd genoemd. Het overkoepelende thema dit jaar luidt: 'De weg van de meeste weerstand'.

In het veertigdagenboekje bieden we momenten van bezinning aan, in de vorm van een dagelijkse Bijbeltekst. Daarmee verbonden - maar soms ook los daarvan - treft u dagelijks een gedicht, gebed, lied of een puzzel aan. In dit boekje worden ook de activiteiten vermeld die de komende tijd worden gehouden.

Nieuw dit jaar: Open Huis-project
Mensen openen hun huis voor een bepaalde activiteit.
De 40 x open huis... een levende 40-dagen-kalender kunt u hier aanklikken.

Interview Groot Nieuws Radio over 40 dagen project:

datum en tijdstip 22-09-2019 om 9:30
Startzondag meer details