Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Niekerk Oldekerk Faan Enumatil

Veertigdagentijd Veertigdagentijd
Vanaf Aswoensdag 6 maart 2019 gaan we op weg naar Pasen. De voorbereidingstijd op het Paasfeest wordt veertigdagentijd genoemd. Het overkoepelende thema dit jaar luidt: 'De weg van de meeste weerstand'.

In het veertigdagenboekje bieden we momenten van bezinning aan, in de vorm van een dagelijkse Bijbeltekst. Daarmee verbonden - maar soms ook los daarvan - treft u dagelijks een gedicht, gebed, lied of een puzzel aan. In dit boekje worden ook de activiteiten vermeld die de komende tijd worden gehouden.

Nieuw dit jaar: Open Huis-project
Mensen openen hun huis voor een bepaalde activiteit.
De 40 x open huis... een levende 40-dagen-kalender kunt u hier aanklikken.

Interview Groot Nieuws Radio over 40 dagen project:

Kerkdienst Liudgerkerk
datum en tijdstip 17-11-2019 om 9:30

datum en tijdstip 20-11-2019 om 10:00

datum en tijdstip 24-11-2019 om 9:30
laatste zondag kerkelijk jaar meer details

Kerkdienst Liudgerkerk
datum en tijdstip 01-12-2019 om 9:30